formats
Published on 06/04/2014, by in Uncategorized.

Vi har lagt vinteren bak oss, og våren er her!!!

Jeg har endel nye ideer til smykkekolleksjonen som jeg håper å få laget utover våren! Det blir vel litt “påskekos” på verkstedet mitt, hvis ikke påskesola frister for mye, da. Jeg skal prøve å legge inn bilder fortløpende, men jeg er fortsatt litt avhengig av min fantastiske fotografdatter for å få det til…

Pinsetreffet til Vestfold Knivlag holder sin tradisjon tro, og jeg vil være å treffe på stand der med mine sølvsmykker! Som vanlig deler jeg stand med min søster som selger sine ting i lappeteknikk, hekling og strikk. Det er så flott at vi som driver med ymse håndarbeid får ta del i Knivlagets treff!

Så hold av helgen 7. – 8.juni til en utflukt til Eidsfos! Vi ses!

Ha en fortreffelig vår og forsommer!!!